Välkommen till Restaurang Knut

Inget innehåll för startsidan har skapats ännu.

  • Lunchmeny

Förrätt

Kalix Löjrom
med Knuts tunnbröd, syrad grädde, rödlök
215:-
Rökt sik
inlagda rönnbär, krondillkräm och kavringskrutonger
125:-
Gravad ren
fänkålscrudite, kantarellmajonnäs, vattranbär och pepparrot
135:-
Norrlandstallrik
Suovas, ost från Jämtland, torkad ren, skogsmarmelad, och löjromstoppad sik
175:-
Jordärtskockssoppa
med kantareller och Västerbottenkrokett
95/185:-

Cocktails

Norrländsk rönnbärssaft
Bourbon, rönnbär, timjan
118
Lingoncosmo
Vodka, Cointreau, lingonsirap, citron
118
Det blå bäret
Vodka, kardemumma, blåbär
118
Hjortronmojito
Rom, mynta
118
Kråkbärsmartini
Gin, Vermouth, citronzest
118
Älgört
Vodka, citron, lingonrussin
118
Norrlandschampagne
Cava, lingonsorbet
118

Varmrätt

Vildand
med bakade jordärtskockor, gräddig höstäppelsås
275:-
Tunnbrödspizza
blåmögelost och kittost från Jämtland, toppas med fikon, päron och havtornsbalsamico
175:-
Fjällröding
blomkål, picklad gurka och brynt smör
225:-
Biffstek med rostade kvannefrön
vitvinsbrässerad spetskål, smörad sky, rostad mandelpotatis
315:-
Wallenbergare på älg
rotselleri- och potatispuré, örtsallad och rårörda lingon
195:-

Dessert

Norrländska ostar
med skogsmarmelad och hjortronkonfektyr
109:-
Knuts tryfflar
havtorn och rosmarin
35:-
Lingonsorbet
52:-
Lingonäpplen
med sorbet, kardemummasmulor
95:-
Myltade hjortron
med rulltårta och lättvispad grädde
109:-

Knut Restaurang & Bar

Upplandsgatan 17
Stockholm

Karta

Mån - Fre lunch 11:00 - 14:00 | Mån - Tors kväll 14:00 - 23:00 | Fre - Lör kväll 17:00 - 01:00 | Söndag - Stängt

Credits

Creative:PODG
Illustration:Mika Christensen
Teknik:Marcus Thelander